Det man inte pratar om

Utgivningsdatum 3/10 2017

Boken – Det man inte pratar om

I denna viktiga bok är HG Storm medförfattare. Huvuddelen är skriven av hans hustru Pia Sundgren Storm. Det är inte en feel-goodbok utan den skildrar ett trauma ur tre perspektiv, en mammas, en storasysters och en make/psykologs perspektiv.

Pia miste sin son och har nu samlat orden i hopp om att väcka en tanke hos var och en som kan behöva det. Vare sig du är drabbad på nära eller långt håll, eller kanske inte alls, kan det finnas ord som tröstar, hjälper eller ger förståelse.

Framförallt kan den kan ge möjlighet att se och förstå, innan det är försent.

Beställ boken

Pris: 200 kr per bok inklusive moms. Frakt om 45kr tillkommer. Fraktkostnaden är samma oberoende av hur många böcker ni beställer. Leveranstiden är cirka 1 vecka från beställningstillfället.

Vi får ta del av tre perspektiv på upplevelserna, det är mamma Pias, storasyster Jennies samt maken och psykologen HG:s. Innehållsmässigt låter sig inte boken kommenteras eller analyseras. Det är en mycket välskriven återgivning av författarnas upplevda verklighet. I ett flytande, tillgängligt, öppet och ärligt språk får läsaren ta del av deras tankar, känslor och upplevelser både före, under och efter katastrofen. Boken greppar tag och berör på djupet, man känner med i ilskan, sorgen, maktlösheten, vill sparka, slå och skrika; NEJ!! Detta får inte hända, det får inte vara så! Både boken och känslan greppar, och stannar länge.